Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 210.00 mm
-
Šířka
- 150.00 mm
-
Hloubka
- 10.00 mm
-
Hmotnost
- 0.20 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 104
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 7880871560567
-
ISBN
- 7880871560567
O knize
Kuchařská příručka věnovaná jednomu z celosvětově nejrozšířenějších pokrmů polévkám obsahuje na 250 receptů. Autorka čerpala především z české polévkové tradice, jako je dršťková, hovězí, zelňačka či bramboračka, a zpestřila ji inspirativními příklady z regionální i zahraniční kuchyně.
Kuchařská příručka věnovaná jednomu z celosvětově nejrozšířenějších pokrmů polévkám obsahuje na 250 receptů. Autorka čerpala především z české polévkové tradice, jako je dršťková, hovězí, zelňačka či bramboračka, a zpestřila ji inspirativními příklady z regionální i zahraniční kuchyně.
Kuchařská příručka věnovaná jednomu z celosvětově nejrozšířenějších pokrmů polévkám obsahuje na 250 receptů. Autorka čerpala především z české polévkové tradice, jako je dršťková, hovězí, zelňačka či bramboračka, a zpestřila ji inspirativními příklady z regionální i zahraniční kuchyně.